Advantis broker u saradnji sa Interactive Brokers omogućava trgovanje na stranim tržištima

U vremenu neizvjesnosti i očekivane više inflacije, potrebno je sa posebnom pažnjom izabrati gdje investirati. Advantis broker već 15 godina uspješno gradi povjerenje svojih klijenata.

Warren Buffett, najcjenjeniji investitor na svijetu smatra da je najbolja zaštita od inflacije uložiti u kompaniju koja ima proizvod i bazu kupaca koji joj omogućavaju da bez gubitka tržišta poveća cijenu proizvoda minimalno za iznos inflacije.

Da bi naši klijenti mogli jednostavno investirati u ovakve kompanije,  u saradnji sa InterActive Brokers svojim klijentima omogućavamo trgovanje na najvećim svjetskim berzama, u poštujući lokalnu regulativu.

Na ovaj način smo omogućili našim klijentima da mogu postati suvlasnici najvećih svjetskih kompanija koje su dominantne na tržištima koje pokrivaju.

Potrudili smo se da omogućimo jednostavnu proceduru za registraciju i početak trgovanja.Potrebna dokumentacija:

  • Pasoš

  • Potvrda o prebivalištu – režijski račun (izuzev računa za mobilnu telefoniju) ili potvrda o prebivalištu-CIPS ne starija od šest mjeseci.

Proces registracije traje do dva dana.

Za sve klijente koji nemaju iskustva u trgovanju na svjetskim berzama, omogućili smo besplatne početne konsultacije u vezi s trgovanjem i investiranjem.

Klijenti mogu zakazati sastanak sa našim brokerima putem emaila: info@advantisbroker.com ili tel. 051 233 710 kako bi dobili dodatne informacije i odgovore na pitanja.